Cautare

62348 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (4.03 secunde)
Congresul extraordinar al PNL se va reuni in perioada 5-7 martie, a decis sambata Delegatia Permanenta a partidului, reunita la Poiana Brasov.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
A inceput cu un recital in Parcul Titan, a cantat apoi la Vanghelionul organizat la Romexpo si a continuat distractia si cantarea in Poiana Brasov.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de astazi, 09.09.2010, se instituie sensuri unice de circulatie pe Str. ... Poiana Muntelui, sector 6, pe tronsonul dintre Liceul Antim Ivireanu spre Drumul Taberei.
Patru nopti in Poiana Brasov, 20 de camere si nu mai putin de 300 de invitati. Asa vrea sa petreaca latifundiarul din Pipera noaptea dintre ani.
Aglomeratia de pe Valea Prahovei le-a intins nervii unor soferi care s-au luat la bataie din cauza ca unul dintre ei nu ar fi acordat prioritate.
Un brad care s-a rupt din cauza vantului puternic si a cazut peste masinile parcate in Poiana Brasov a facut adevarate pagube.
Hotelierii din Poiana Brasov au intrat in febra pregatirilor pentru Paste si au anuntat ca pachetele de trei stele s-au epuizat deja.
"In perioada 3-5 august, la Poiana Brasov, va avea loc o intilnire a Biroului Permanent si vom lua in discutie strategia pentru campania electorala ce vizeaza Parlamentul European.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, i-a replicat, sambata, la Poiana Brasov, europarlamentarului Monica Macovei, care criticase modul in care se face promovarea in in partid, sugerandu-le celor care critica sa se gandeasca cum au ajuns ei la un moment dat ministri.
Conferinta a avut loc in perioada 19-22 aprilie, la Poiana Pinului, si a fost finantata de Directia Judeteana pentru Tineret Galati.
Conferinta a avut loc in perioada 19-22 aprilie, la Poiana Pinului, si a fost finantata de Directia Judeteana pentru Tineret Galati.
Autostrada, care va avea patru benzi de deplasare si doua de urgenta, va lega localitatile Ovidiu - Poiana - Valu lui Traian - Cumpana - Lazu - Agigea.
Plecata de luni la Poiana Brasov, Pandurii Targu Jiu se bucura de conditii foarte bune de pregatire, inclusiv vremea le-a fost favorabila gorjenilor.
- Primavara prefer plimbari prin parcuri, pe poteci, prin padure, prin poiana; - Dar vara ? - Plaja, pescuiesc. - Si iarna ? - Prefer patinajul. -Te pomenesti ca poti sa-mi spui si o poezie numai cu litera "P"?
Stratul de zapada masurat vineri dupa-amiaza era de 50 cm la Sinaia Cota, 42 cm la Predeal, 16 cm la Arieseni, 43 cm la Straja, 20 cm la Poiana Brasov si 34 cm la Paltinis, dar cu siguranta in cursul noptii s-a depus un strat proaspat de zapada, ideal pentru amatorii de sporturi de iarna.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. Potrivit ISU Brasov, trei dintre victime au fost transportate la spital.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Din acest punct de vedere, conteaza foarte mult varsta si starea cladirii, precum si zona in care se afla aceasta. "Apartamentele situate in zona centrala vor avea o crestere a pretului mai mare decat cele din cartiere.
google-analytics.com